-20% Filofax Notebook Saffiano A5, Ezüst

A termékkép csak illusztráció. A megjelenített kép a kijelző beállításától függően (asztali monitor, telefon, tablet) kis mértékben változhat. A termékek megjelenítésénél használt kiegészítők pl tablet, írószer stb. nem a termék részei.

Tájékoztató

Filofax méretválaszték

Tájékoztató

A folyamatos termékfejlesztés következtében a termék jellemzője és beltartalma változhat, illetve eltérhet a megjelenítettől. A képepeken a termék legjobb bemutatására törekszünk, ezért kiegészítőkkel, funkcióhoz kapcsolódó eszközökkel vagy más hasonló termékekkel, termékcsaláddal együtt ábrázoljuk. Ezek a tárgyak és eszközök (más termékek, a termékcsalád többi tagja, irodaszerek, divatkiegészítők, telefonok, tabletek, stb.) nem tartoznak a termékhez, ezek illusztrációk, vagy külön rendelhető termékek.

A Filofax a legnagyobb örömmel és büszkeséggel mutatja be új Notebook-ját, mely a legsokoldalúbban kihasználható, legflexibilisebb jegyzetfüzetek közé tartozik. Rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, melyek kizárólag az Ön kényelmét szolgálják és minden bizonnyal már az első használatkor leveszik Önt és környezetét a lábáról. A felhasználói igények és szokások teljes körű figyelembevételével született meg ez az új generációs jegyzetfüzet, melyre a következő forradalmian új tulajdonságok Jellemzők:

A 100 grammos papírból készült pótlapok tetszés szerint áthelyezhetőek és cserélhetőek. A termék elválasztó lapokat és vonalzót is tartalmaz, mely könyvjelzőként használható. Vonalas, üres és négyzethálós jegyzetlapokkal használható. A jegyzetfüzet teljes mértékben kisimul, de a borító vissza is hajtható.

Minden Filofax Notebook-hoz az alábbi tartozékokat adjuk:
Vonalzó/könyvjelző
Vonalas jegyzetlapok
Színes elválasztólapok zsebbel

Jellemzők:
Méret: A5 - 161x214 mm
Pótlap méret: A5
Pótlap súly: 100 g/m2
Borító anyaga: keresztirányú mintázat
Belső anyag: keresztirányú mintázat
Filofax
Évszám2020
Borító anyagaBőrhatású műbőr
Borító leírásKeresztirányú mintázat
SzínEzüst
Filofax méretA5
Magyar méretNagyméretű 1 (L)
Lap méret148x210 mm
Gyűrűtávolság19-19-70-19-19
Gyűrűk száma6 db
TípusSaffiano
Vonalkód5015142269432

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Filofax Notebook Saffiano A5, Ezüst

  • Gyártó: Filofax
  • Cikkszám: FX-115076
  • Készletinfó: Rendelhető
  • 6.083 Ft
  • 4.867 Ft
  • Nettó ár: 3.832 Ft

Szállítási információ

Szállítási idő:

Szeptembertől Februárig: 5-6 munkanap raktárkészlettől függően.
Februártól Szeptemberig: 7-9 munkanap