13 naptár tipp!

13 naptár tipp!


- 5 tipp, hogy miért a Naptárkirálytól rendeljen naptárat!

Ön biztos megtalálja a legszebb naptárakat választékunkban, hiszen naptár választékunk széles (a szokásos naptáraktól az egyedi naptárakig bezárólag), és több szempont szerint is böngészhető.
A Naptárkirálynál Ön nem fog rosszul járni! Áraink nem magasabbak, mint más hasonló naptárakat kínáló üzletekben, sőt!
Akciós választékunkban pedig kicsíphet különleges kedvezményeket is.
Ön meggondolhatja magát!
Ha szeretteinek vagy munkatárásának nem tetszik a kiválasztott naptár, Önnek nem kell szembe szegülnie a közízléssel! 14 napon belül kicseréljük, csak juttassa vissza hozzánk eredeti csomagolásban a korábban vásárolt naptárt.
Önnek nem kell sokat várnia új naptárára - raktárkészlettől függően, de általában 3 nap alatt eljuttatjuk Önhöz a megvásárolt naptárat.
Extra kívánsága van? Akad egy pontosításra szoruló részletkérdés?
Ön nyugodtan fordulhat ügyfélszolgálatunkhoz, amely készséggel megválaszolja a naptárakra vonatkozó kérdéseket, megoldást nyújt a naptárvásárlással kapcsolatos ügyekben.

- 5 tipp, hogy miért egyedi naptárat rendeljen a Naptárkirálytól?

Az egyedi naptár a figyelmesség egyértelmű jele. A naptárban benne van az ajándékozó személyisége, gondoskodása is. Egyedi naptárat nem lehet úgy vásárolni, hogy - Úristen, még nem vettem semmit - na, ide beszaladunk, aztán gyorsan letudom az ajándékvásárlást
Az Ön fotóinál nincs szebb, hiszen kötődés van a képek és az alkotó között, ábrázolja akár szeretteit, vagy a tájat, amelyet bejárt - esetleg cége termékeit, vagy csak az internetről régóta gyűjtögetett kedvenc képeit.
Egy szériatermékből kaphat kettőt a megajándékozott, egyedi naptárból soha! (Hacsak Ön nem olyan szórakozott)
Az egyedi naptár ugyanolyan papírra, más technológiával, de teljesen hasonló minőségben készül, mint egy klasszikus nyomdában gyártott szériatermék.
A naptárkészítést sablonok segítik, így Ön minimális ráfordítással alkothatja meg a saját naptárát.

- Még 3 tipp a Naptárkirálytól - avagy hogyan babrálhatsz ki Gergely pápával?

Nem kell igazodnia Gergely pápához! Bármelyik hónappal indíthatja a saját naptárát, és ugyanúgy 12 hónapra szólhat majd. A naptár igazodhat a tanévhez, vagy kezdődhet mondjuk a párjával való megismerkedésük hónapjával is.
Kicsit sem kell igazodnia Gergely pápához! Az Ön naptára akármennyi lapból állhat!
Anyósának szánja az ajándék naptárt a karácsonyi ebéd mellé? Ha van elég képe hozzá, készíthet egy 24 oldalas naptárral akár 2 évre is letudhatja az ajándékozást!
Egyedi naptárában tüntesse fel piros betűs ünnepként a születésnapokat, névnapokat, a házassági évfordulót, vagy a régóta lefixált családi nyaralást!
Így a házastársa soha nem fog megorrolni Önre, hogy elfeledkezett egy családi ünnepről, és boldogan élhetnek, megelőzve a durcás napokat.