GY.I.K. - Gyakran ismétlődő kérdések

GYIK - Gyakran Ismétlődő Kérdések


Az egyedi naptár rendeléséhez regisztrálnom szükséges?
Nem kell feltétlenül regisztrálni, de regisztráció után sok funkció megkönnyíti a naptár készítését.

Egyedi naptár készítéséhez mindenképp rendelnem kell?
Nem, de az "ingyenes" naptáron vízjel található. Ez sajnos néha zavaró helyen is lehet.

Van-e garancia, hogy a általam feltöltött képek, adatok nem kerülnek illetéktelen kezekbe?
A feltöltött képeket, adatokat bizalmasan kezeljük, és csak a megrendelésének teljesítéséhez használjuk. Szervereinket korszerű betörésvédelmi szoftverekkel láttuk el az Ön és adatai védelme érdekében.

Lehet-e a termékekből 1 db-ot rendelni?
Természetesen lehet, az egyedi naptárakból és adatok alapján később lehet utánrendelni is.

A megrendelés menete
Rendelését kérjük a webshopon keresztül adja le, kérdés esetén forduljon hozzánk e-mail-ben, telefonon, skype-on.
A rendelés leadásakor tájékoztatjuk a vevőt a várható szállítási időpontról, de ennek meghatározásakor azt feltételezzük, hogy beszállítóink teljesíteni tudják rendelésünket. Amennyiben az adott termék a fogalmazó készletéből is kifogy időközben, a megadott határidőt sajnos nem tudjuk tartani, de erről a lehető leghamarabb értesítést küldünk.
A már megrendelt, de közben megszűnt, elfogyott, nem elérhető termék esetében a hiányról a tudomásunkra jutását követő legrövidebb időn belül tájékoztatjuk a megrendelőt, de ezzel kapcsolatban a www.naptarkiraly.hu üzemeltetőjének semmilyen kártérítési felelőssége nincs.

14 napos visszavásárlási garancia
Ha a megrendelt termék nem felel meg az elképzeléseinek a törvényben szereplő 14 nap helyett a vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldheti hozzánk, - az alábbiakban rögzített feltételekkel - visszafizetjük az árát.

Megrendelés során a Vásárló élhet a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített, "A távollevők között kötött szerződés" feltétel nélküli elállási jogával. Az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a megrendelésétől. Ebben az esetben a NaptárKirály.hu köteles az Ön által kifizetett teljes összeget legkésőbb az elállást és az eredeti csomagolásban lévő áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni. A csomag visszaküldésének költsége ebben az esetben a megrendelőt terheli.

Használt, sérült termék visszavásárlására a NaptárKirály.hu nem kötelezhető. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy terméket kizárólag számlával együtt tudunk visszavenni vagy cserélni.

Az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerült költségeket minden esetben a megrendelő viseli, egyéb költség ezen felül nem terheli.

Vásárlási szándékától rendelésének feldolgozási folyamata során is elállhat, ez ügyben segítségért forduljon a Vevőszolgálatunkhoz.

Felhívjuk figyelmét, hogy egyedi naptáraink esetében sajnos nem tud élni a 14 napos visszavásárlási garancia lehetőségével, mert a termék az Ön személyéhez köthető, azt más számára nem tudjuk értékesíteni. További információ